• Titulinis
  • Grupės naujienos
  • 2016 metais užfiksuoti rekordiniai „Eika“ pardavimai – realizuotas 431 butas

    2016-tieji įmonei „Eika“ buvo rekordiniai – bendrovė pardavė 431 naujos statybos butą Vilniuje. Lyginant su 2015 metais įmonės naujų butų pardavimai išaugo 12 %.

    „Metų pradžioje buvo nedrąsu galvoti apie didesnius pardavimus nei 2015 metais, tačiau lūkesčiai buvo viršyti. Pernai, kaip ir  ankstesniais metais, populiariausias buvo įmonės „Eika“ projektas Pilaitėje, kuriame parduoti 169 naujos statybos butai, projekte „Domino namai“ Jeruzalėje parduoti 65 butai. Trečioji vieta teko naujam įmonės projektui Žalgirio g., kur pernai realizuoti 48 butai.“ – teigia „Eika“ generalinis direktorius Domas Dargis.

    Iš viso 2016 metais įmonių grupė „Eika“ pasiūlą papildė 350 naujos statybos butų. Pernai baigta dešimt metų sėkmingai plėtota ir daugiau nei 1200 gyventojų namais tapusi gyvenvietė „Santariškių namai“. Taip pat buvo baigti projektai Naujamiestyje ir Šnipiškėse, o šiuo metu valdomuose prestižiniuose projektuose „Basanavičiaus 9A“ ir „Tilto-12“ yra likę vos keli laisvi butai. Ateinančiais metais gerą „Santariškių namų“ patirtį „Eika“ perkelia į naują mažaaukščių namų gyvenvietę „Bajorų alėjos“ ir tęsia septynių A energinės klasės namų gyvenvietės statybas Žirmūnuose, Tuskulėnų gatvėje, taigi Vilniuje bus suformuotos mažiausiai dvi naujos daugiabučių namų gyvenvietės.

    „2016 metai mums buvo sėkmingi ne tik rekordiniais „Eika“ pardavimais pirminėje būsto rinkoje. Pavyko išskaidyti savo veiklą ir realizuoti patirtį kituose NT rinkos segmentuose: pastatytas prekybos centras Visoriuose bei sėkmingai užbaigtas verslo centras „135“, Žalgirio g.“ – teigia „Eika“ direktorius Domas Dargis.

    Šiais metais „Eika“ planuoja pradėti didžiausio savo istorijoje projekto Gedimino prospekte statybas. Investicijos į jį sudarys apie 45 mln. Eur. Daugiafunkcinį kompleksą sudarys „Hilton“ viešbutis, verslo centras, prekybinė galerija, kavinės, restoranai, prabangių butų pastatas bei atvira visuomeninė erdvė. Tikimasi, kad šis daugiafunkcinis kompleksas taps nauju traukos centru miesto gyventojams ir svečiams bei padidins Gedimino prospekto bei Lukiškių aikštės lankomumą.

    135 butai Žalgirio g. 161002_1003 Butai_Vilniaus_Senamiestyje_Basanaviciaus9A_2 VC135-Holas-1A-(HiRes)-1 - Kopija

    Apie įmonių grupę „Eika“

    1992 m. įkurta bendrovė EIKA yra viena didžiausių nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių grupių Lietuvoje, sėkmingai plėtojanti gyvenamųjų, komercinių, visuomeninių ir kitos paskirties pastatų projektus, kurianti naują gyvenimo ir darbo kokybę. Įmonė jau pastatė beveik 4000 butų ir 320 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatų. „Eika“ daug kartų apdovanota kaip geriausia nekilnojamojo turto plėtotoja Lietuvoje, geriausiais Lietuvoje tapę  įmonės projektai „Santariškių namai“ bei „EIKA namai Pilaitėje“.

    Daugiau informacijos:
    Jorūnė Juodžbalytė
    Rinkodaros ir komunikacijos vadovė
    Mob. +370 686 80126
    Tel. +370 520 45809
    El. p. jorune.juodzbalyte@eika.lt
    www.eika.lt